123voer.nl is dé webshop voor al het voer voor uw hobbydieren. In ons assortiment vind u alle artikelen van de merken Voerwaarts en Garvo en daarnaast artikelen van Alpamin, Rupromin, Kasper Faunafood, Hartog, Triferto, etc. Door onze grote voorraden kunnen we snel en voordelig leveren. Alle vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten en de goederen worden in pakketten met DHL verzonden.

Bent u grootverbruiker van de voersoorten op deze site (>250kg) dan verwijzen we u graag naar onze site www.hobbyfarming.nl

Woont u in de buurt of komt u in de buurt?
Er is geen mogelijkheid om online te bestellen en uw bestelling nadien af te halen. Wel hebben we ook een fysieke winkel bij ons bedrijf. De prijzen zijn daar voordeliger dan op 123voer.nl. Voor de prijzen afgehaald in onze winkel klik hier.

De openingstijden van onze winkel zijn:

Maandag 13.15 - 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 08.00 - 13.00 uur   

Het adres van onze winkel is Kapelweg 9, 7065AN Sinderen en de ingang zit aan de achterzijde - bereikbaar via de Heidedijk.

Komt u van ver? Informeer dan eerst even via Whatsapp of het gewenste artikel op voorraad ligt – om ongewenste verrassingen te voorkomen.

Gratis verzending in Nederland
Voor 13.00 uur besteld = Vandaag verzonden
Voer direct van de fabrikant